ČESTA PITANJA

Ovdje možeš pronaći odgovore na često postavljenja pitanja

 

Kada će mi stići paket?

Paket stiže u roku 7-10 radnih dana od narudžbe.

 

Koji su troškovi dostave?

Za narudžbe do 300  kn dostava iznosi 24,90 kn, a za sve narudžbe u iznosu od 300 ili više kuna, dostava je besplatna.

 

Što učiniti ako nisam dobila potvrdu narudžbe na email?

Ponekad mail zaluta u neželjenu poštu, ako niti tamo nije znači da je narudžba bila neuspješna. U tom slučaju molimo da nas kontaktirate na info@tummyteatox.hr ili na Tummy Tea Tox facebook stranici.

 

Što učiniti ako nisam dobila Tummy Tea Tox savjetnik?

Savjetnike šaljemo na tvoj email zato sve molimo da kod upisivanja email adrese provjere da li su upisali pravu. Također mail ponekad zna zalutati u neželjenu poštu.

 

Nemam kod s popustom, kako mogu naručiti.

Kodove s popustom često možete pronaći u našim posebnim akcijama na Tummy Tea Tox društvenim mrežama. No za narudžbu nije potrebno imati kod i može se naručiti ako polje ostane prazno.

 

Zašto sam vidjela na društvenim mreži različitu cijenu od one na stranici?

Često imamo promotivne akcije na Facebooku i Instagramu, što znači da možete preko tih stranica dobiti popust i platiti po nižoj cijeni od one koja je na Tummy Tea Tox stranici.

 

Vidjela sam jednu cijenu proizvoda, kada dodam u košaricu je druga cijena.

U košarici piše originalna cijena a cijena s popustom je izračunata na dnu stranice. Ako i dalje ne piše pravilna cijena možete nam se javiti na info@tummyteatox.hr  ili društvene mreže pa ćemo čim prije ukloniti problem.

 

Gdje mogu kupiti Tummy Tea Tox proizvode?

Naše proizvodi se prodaju jedino na internetskoj stranici www.tummyteatox.hr

 

Imam problema s narudžbom, što učiniti?

Javite nam se na info@tummyteatox.hr  ili na društvene mreže, mi ćemo probati čim prije riješiti problem ili ćemo mi napraviti naruždbu.

 

Da li Tummy Tea Tox proizvode smiju konzumirati trudnice i dojilje?

Naše čajeve Daily Kick i Sleep Tight mogu konzumirati i trudnice i dojilje, što se tiče ostalih proizvoda preporučujemo savjetovanje s liječnikom prije konzumacije.

 

Kada i kako uzimati Tummy Tea Tox proizvode?

Mi preporučamo uzimati Tummy Tea Tox proizvode nakon obroka, a mogu se konzumirati skupa i odvojeno. Što se tiče čajeva oni se mogu piti neodvisno o obroku, s time da se Daily Kick pije ujutro, Sleep Tight navečer. U slučaju cjelokupnog Tummy Tea Tox programa, sve o načinu uzimanja proizvoda piše u našem savjetniku kojeg ćemo vam poslati na email kojeg ste naveli kod kupovine paketa.

 

Napravila sam narudžbu ali bi htjela neke podatke promijeniti ili otkazati narudžbu.

Molimo da nam se za sve promjene (npr. promjena adrese) ili otkazivanje narudžbe javite čim prije na info@tummyteatox.hr  ili facebook profil kako bi mogli to promijeniti prije nego paket bude poslan. Jednom kada pošaljemo paket više ništa ne možemo mijenjati.